Εκπαιδευτής

  • Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής KRAV MAGA (IKMF) – Expert 2 για πολίτες LEAD CIVILIAN INSTRUCTOR   
  • Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής KRAV MAGA (IKMF) – για Παιδιά 
  • Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής KRAV MAGA (IKMF) – για Γυναίκες Stay Away
  • Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής KRAV MAGA (IKMF) -VIP PROTECTION  ISRAEL
  • Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής KRAV MAGA (IKMF) – COMBAT FIGHTING
  • Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής KRAV MAGA (IKMF) – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ     

Ακαδημαικές σπουδές:

  • Απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) Οικονομολόγος             

Γεννήθηκε το 1987 στο Μαρούσι. Από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Ασχολήθηκε επίσης με την κολύμβηση σε μικρή ηλικία και αργότερα έπαιξε water polo για αρκετό διάστημα. Το 2005 εισάγεται στο πανεπιστήμιο και σήμερα είναι απόφοιτος  Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης.

Πρώτη του  επαφή με τα μαχητικά αθλήματα ήταν η πυγμαχία και το kick box σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ανακαλύπτοντας πως αυτά δεν έχουν άμεση πρακτικότητα και εφαρμογή στις συνθήκες του δρόμου, προσανατολίστηκε σε άλλες τεχνικές. Το 2008  έρχεται σε επαφή για πρώτη φορά με το Krav Maga. Με δάδκαλο τον Γιώργο Χαλκιά (Ε1). Έχοντας πάρει όλους τους βαθμούς του practitioner (P5) , αποφάσισε να κάνει αυτό που αγαπά, να διδάσκει πολίτες κάθε ηλικίας να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και παράλληλα να διατηρούν μια καλή φυσική κατάσταση και υγεία.

Το Νοέμβριο του 2012 πήρε την απόφαση να ξεκινήσει το σχολείο εκπαιδευτών Krav Maga. Εκπαιδεύτηκε από  υψηλόβαθμους ισραηλινούς εκπαιδευτές  όπως Israel Tamir (E4), Israel Cohen (E2), Megan Coduch (E2), Shlomi Moyal (E2). Τον Απρίλιο του 2013 ύστερα από μια πολύωρη και απαιτητική εξέταση αποφοίτησε επιτυχώς κατακτώντας τον βαθμό G1 ( graduate 1) και ξεκίνησε να διδάσκει πολίτες. Το Δεκέμβριο του 2013 υπό την επίβλεψη του Shlomi Moyal (E2) λαμβάνει μέρος στο σχολείο εκπαιδευτών για παιδιά, ένα πραγματικά συναρπαστικό σχολείο . Έτσι άρχισε να διδάσκει παιδιά από την αρχή. Αγαπάει την ενασχόληση με την εκπαίδευση των παιδιών και αυτό φάνηκε στην απήχηση που είχε στις σχολές που  διδάσκει.

Tον Οκτώβριο του 2014 έλαβε μέρος στο σχολείο COMBAT FIGHTING INSTRUCTOR με δάσκαλο τον ισραηλινό Tamir Israel (Ε4), όπου ύστερα από 5 μέρες σκληρής προπόνησης κατέκτησε και την αντίστοιχη πιστοποίηση, ενώ μέχρι και σήμερα συνεχίζει την προπόνηση με στόχο τη συνεχή του εξέλιξη στο σύστημα του Krav Maga. Εκτός του Krav Maga και των πολεμικών τεχνών, ασχολείται με τα kettlebels, ένα εργαλείο σκληρής προπόνησης που του μετέφερε ο δάσκαλος του.

Τον Μάιο του 2107 προπονήθηκε σε κλειστό camp (Expert Camp)στο Ισραήλ για 5 ημέρες μαζί με υψηλόβαθμους εκπαιδευτές από όλο τον κόσμο έχοντας ώς εκπαιδευτές όλα τα μέλη της παγκόσμιας ομάδας (Avi Moyal, Israel Tamir,Israel Cohen,Tamir Gilad κτλ.). Τον Μάιο του 2018 στο ίδιο camp κατέκτησε το βαθμό του Expert 1 ύστερα από πολλές ώρες εντατικής προπόνησης και μετά από μια μαραθώνια εξέταση επτά ωρών!

Τον Νοέμβριο του 2018 σε κλειστό camp στο Ισραήλ και ύστερα από δεκαήμερη εκπαίδευση με υψηλόβαθμους Ισραηλινούς εκπαιδευτές (Avi Moyal,Israel Cohen,Doron Balachen) πιστοποιήθηκε ως εκπαιδευτής Προστασίας Τρίτου Προσώπου (VIP PROTECTION). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κομμάτι του χειρισμού των όπλων επικεφαλής ήταν ο  INSTRUCTOR ZERO και στο κομμάτι τις επιχειρησιακής οδήγησης εκπαιδευτές τις MOSAD .

Τον Ιούλιο του 2019 έπειτα από δέκα ημέρες εντατικής προπόνησης με τον Israel Tamir E5    ( Επικεφαλή του αστυνομικού Krav Maga) πιστοποιήθηκε ως εκπαιδευτής για Αστυνομικούς.

 

Επίσης τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το crossfit ως αθλητής. Πρώτη αγωνιστική επαφή του ήταν ένα 24ωρο wod στο οποίο συμμετείχε. Αργότερα, συμμετείχε  στο πανελλήνιο στη Θεσσαλονίκη κατακτώντας τη 10 θέση ανάμεσα σε 400 συμμετέχοντες.